Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä sijaitsevat Sinikellon lapset!

Elikkä siis otsikosta voi jo kukin arvata ja pienissä aivonystyröissään miettiä, mikä kategoria se tämä sitten on. Elikkä täällä sijaitsee Päiväkoti Sinikellon lapsukaiset niin ihanaiset. Kuten jo joku on voinut lukea blogi-kirjoituksestamme , otamme lapsia hoitoon ainoastaan arkipäivisin, ja viikonloppuisin vietämme joskus vapaapäiviä.Täällä esiintyvät lapsukaistemme nimet ,mutta sen kummempia esittelyjä emme lisää! Sukupuolenkin jokainen  varmaan saa selville nimestä!

Toivomme että lapset voivat hyvin, ja jos lapsellanne on vakava sairaus ja hän on hoidossa täällä Sinikellossa, kerro siitä vieraskirjassa jotta voimme edetä tarvittaessa oikein. Emme kuitenkaan tuota pahaa lapsillenne, rakastamme niitä omien lapsiemme lailla, ja niillä on ihan varmasti hyvä olla eikä kukaan lapsukainen tunne itseänsä ulkopuoliseksi.

Emme myöskään yllytä lapsianne mihinkään, eikä Päiväkodissa sitten tapahdu mitään 'siihen' viittaavaa. Tuskin sen ikäiset lapsukaiset vielä itsekkään kenenkään kanssa 'seurustele', mutta takaan että ne viihtyvät ja tulevat toimiin erittäin hyvin yhdessä. Joten teillä huoltajat ei ole huolen häivää sanomme me!

Vaikka Päiväkodissa onkin erinlaisia lapsukaisia, ne eivät tee omaa lastasi mitenkään erinlaiseksi, päinvastoin; lapsenne oppii ymmärtämään ja tuntemaan erínlaisia ihmisiä ja tutustumaan jo noin nuorena tuollaisiin ihmisiin, kuten transuihin, homoihin, lesboihin, heteroihin.

Lapset;

~ Siiri
~ Peräpuikko ja Korvasieni
~ Mari ja Jussi
~ Johannes
~ Annika
~ Tuomas Tapani Suomalainen
~ Katri, Väinö ja Kullervo
~ Pillusta sisään, peräpäästä ulos!

Jokaisen lapsen tiedot löytyvät alikategoriasta kun klikkaat sen nimeä :) Toivottavasti tiedot ovat oikeat , sillä tehän olette lähetteneet ne meille sähköpostin kautta? ;)

~ Hoitajat Martta ja Sylvi ~

 

©2019 ♥ Päiväkoti Sinikello ♥ - suntuubi.com